Rona Hartner dezvăluie adevăratul motiv pentru care a divorțat: „M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner a trecut în ultimii ani prin numeroase experiențe neplăcute. Începând cu diagnosticul de cancer la colon până la cel de-al doilea divorț, artista a reușit să le facă față cu ajutorul credinței.

Rona Hartner a fost căsătorită cu Herve Camilleri timp de un an jumătate. Cei doi au divorțat la notar pe data de 17 septembrie 2021, iar acum artista a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care și-a dorit separarea definitivă.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul', a dezvăluit Rona Hartner, la un an de la divorț, în emisiunea „Vorbește lumea', scrie FANATIK.

Cu toate acestea, artista pare să fi trecut peste durerea despărțirii și a declarat că este pregătită să își refacă viața dacă persoana va fi potrivită, mai ales că este mult mai conștientă de ceea ce își dorește.

„Dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima’, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit ciao.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete