Romanița Iovan și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, declarații uimitoare despre relația lor: „Nu dau nimănui pumni, dar…”

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute vedete din domeniul modei din România. Aceasta a trecut de-a lungul timpului prin evenimente care i-au adus succesul, dar și prin încercări dificile care au făcut-o mai puternică.

Romanița Iovan a cunoscut din nou magia iubirii în urmă cu 14 ani. Aceasta formează un cuplu extrem de trainic alături de iubitul ei, Iulian, iar recent cei doi au vorbit în cadrul unui interviu despre relația lor.

Invitată la Teo Show, creatoarea de modă au povestit cum a decurs prima întâlnire cu actualul său iubit și cine le-a făcut cunoștință. Dorind un avocat pentru a da în judecată o publicație, o prietenă i-a făcut cunoștință cu Iulian. Acesta a declarat că nu știa cine este Romanița Iovan și cu siguranță n-ar fi recunoscut-o dacă ar fi văzut-o întâmplător pe stradă.

„Nu o cunoșteam. Dacă mă întâlneam cu ea pe stradă la momentul respectiv, nu știam cine e. După știam cine e. În rest, serios… nu reușisem să-i rețin figura astfel încât să o recunosc pe stradă', a precizat Iulian, iubitul creatoarei de modă la Kanal D.

Romanița Iovan a mărturisit ce a atras-o prima oară la partenerul ei, însă nu s-ar fi gândit că vor putea avea o relație atât de lungă.

„În primul rând mi-au plăcut echilibrul lui și calmul. (…) Eu din fire sunt foarte agitată și destul de impulsivă, nu dau nimănui pumni, dar în reacții, mă manifest și se vede mimica mea că am ceva de comunicat și că sufăr într-un fel. Și la bucurie, și la suferință sunt explozivă. Și el era foarte calm și îmi explica și ceea ce se poate întâmpla, adică omul la prima întâlnire mi-a explicat foarte în amănunt care sunt așteptările mele, de fapt, și ce se poate întâmpla!', a spus Romanița Iovan, potrivit Libertatea.

„Noi am început o relație fără a ne propune să începem o relație, n-am avut așteptări unul de la celălalt! Nici măcar n-am crezut într-o relație îndelungată amândoi, la început! Pur și simplu lucrurile au mers normal! Au venit de la sine!', a adăugat Iulian.

Între ei este o diferență de 12 ani, însă acest lucru nu reprezintă un criteriu important pentru a trăi o frumoasă poveste de dragoste bazată în primul rând pe încredere și comunicare.

„Dacă va veni momentul în care nu o să mă mai iubească, să-mi spună, cum și eu am să-i spun. Rămânem prieteni toată viața, dar nu ne mai iubim și nu mai suntem împreună. Eu n-aș trăi într-o relație în care nu sunt iubită și nu iubesc', a mai spus la Kanal D creatoarea de modă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete