România, posibilă sursă a unei noi mutații a virusului SARS-CoV-2: „Îngrozim Organizația Mondială a Sănătății cu…”

România ar putea fi „sursa' unei noi mutații a virusului SARS-CoV-2 susține un medic din Galați. Paul Ichim a făcut o postare pe rețelele de socializare unde precizează faptul că OMS este deja în alertă din cauza retincenței românilor de a se vaccina. Acest lucru ar putea duce la o nouă tulpină, de data asta autohtonă.

Un reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății a venit în România pentru a înțelege de ce valul patru al pandemiei a luat cu asalt țara noastră. În fiecare zi, numărul de cazuri noi și de decese crește, iar specialiștii vor să găsească o soluție pentru a ieși din acest impas.

„OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administrația, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâșmă(un fel a spune). În sfârșit, am o explicație coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii.

Reacția neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiți de educație și de solidaritate suntem, “compensând” însă printr-o fudulie și încăpățânare direct proporționale cu prostia', a comentat pe Facebook chirurgul Paul Ichim vizita delegației OMS.

Mai mult decât atât, el susține că România ar putea avea o pată greu de șters dacă nu crește rata de vaccinare în rândul românilor și apare o nouă mutație a virusului SARS-CoV-2.

„Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim organizația mondială a sănătății cu ce facem noi în țară pe subiectul asta, iar asta, o să ne aducă în mod sigur o “dragoste și o stimă nețărmurită” din partea celorlalte țări, mai ales dacă ne punem să clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s aia de ne dădeau după nu știu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil și ei au emigrat sătui să conviețuiască cu atâtea ….genii', a concluzionat medicul din Galați, potrivit observatornews.ro.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri