Rolul și rochiile domnișoarelor de onoare

Nunta este un moment special în viața oricărui cuplu. Cu toate ca cei doi  ar vrea sa se ocupe chiar și de cel mai mic detaliu al evenimentului,  emoțiile, pregătirile, atribuțiile pe care mirii le au la nuntă nu le vor permite celor doi miri acest lucru. Astfel, domnișoarelor de onoare și cavalerilor le revine sarcina de a se ocupa de toate problemele din timpul nunții, dar și de micile detalii care pot apărea pe parcursul organizării.

1

De cele mai multe ori, domnișoarele și cavalerii de onoare sunt prietenii cei mai buni ai mirilor, sau chiar membri din familie, așa că și ei cu siguranță vor face tot posibilul să fie alături și să ajute la toate aspectele acestui moment important.

Domnișoarele de onoare vor ajuta mireasa la fiecare pas. Acestea, de obicei, însoțesc mireasa la cumpărarea rochiei de mireasă, dar și a accesoriilor dându-i cele mai bune sfaturi.

Cu toate acestea, mireasa trebuie să se bazeze și pe propria intuiție fiind vorba despre preferințele ei în special. Pe lângă organizatul petrecerii burlăciței, domnișoarele vor ajuta mireasa la îmbrăcat în ziua nunții, vor ajuta la plasarea invitațiilor, vor zâmbi și vor face ca atmosfera nunții să fie cea dorită de cei doi miri.

Iată ce modele propun creatorii Breslo domnișoarelor de onoare. Aceștia pot realiza și alte modele în culorile preferate sau cu mici modificări care să vă avantajeze.

2

mofturelle 399 lei

hiramayashakia 449 lei

handmademylove 220 lei

facutedeluiza 250 lei

handmademylove 220 lei

onibon 250 lei

anacioclov 700 lei

Ceea ce ar trebui să știe domnișoarele de onoare este că, deși ele au un rol important în acest eveniment, nu trebuie să exagereze cu ținutele lor vestimentare, mireasa trebuind să fie în centrul atenției.

De cele mai multe ori, mireasa cumpăra materialul necesar realizării rochilor pentru domnișoarele de onoare. Acestea urmează apoi să meargă să își creeze rochia ce le avantajează la diverse ateliere sau designeri. Atenție unde mergeți! Majoritatea atelierelor vă pot refuza brusc spunând că materialul nu este de ajuns sau că, în general, vă trebuie și alte materiale față de cele cumpărate de mireasă.

Alegeți mai degrabă să mergeți la designerii locali, care pot face magie dintr-un simplu material, astfel încât să vă și ajungă pentru un model, dar acesta să vă și avantajeze.

3

rainbowfusion 300 lei

danaboutique 185 lei

danaboutique 400 lei

monicaanton 560 lei

povestea.umerasului  176 lei

hiramayashakia 449 lei

mofturelle 360 lei

Există și cazuri în care miresele cumpără direct rochiile gata făcute pentru domnișoarele de onoare, acest lucru putând fi oarecum un mare dezastru dacă nu sunt direct pe mărimea lor.

Desigur că unele pot fi ajustate, însă există și modele care, trecând prin acest proces, pot strica croiul și detaliile inițiale, astfel prima variantă cu materialul cumpărat poate fi mai accesibilă dacă mireasa dorește ca toate domnișoarele să poarte același material și aceeași culoare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda