Rita Mureșan, dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din viața sa: „Am rugat-o să nu moară de ziua mea”

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. Aceasta a trecut de-a lungul timpului prin numeroase încercări dificile care i-au oferit înțelepciune și putere de a accepta totul ca pe un cadou din partea cursului firesc al vieții.

Rita Mureșan a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă'. Cunoscută pentru latura sa spirituală, creatoarea de modă a dezvăluit care a fost momentul cel mai dificil din viața sa. Este vorba despre moartea mamei sale și ziua sa de naștere. Potrivit acesteia, fiind plecată într-un turneu prin țară încerca să dea de mama sa, însă tatăl vedetei răspundea la telefon și evita să îi spună că ceva nu este în regulă.

„Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de speticemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!' a dezvăluit în lacrimi Rita Mureșan, potrivit Click!.

Creatoarea de modă a mărturisit că spiritualitatea a ajutat-o să depășească cumpăna vieții sale și a găsit forța de care avea nevoie pentru accepta ceea ce îi oferă viața cu bune, cu rele.

„Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze…Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India', a mai spus vedeta în emisiunea „În oglindă'.

Un alt moment dificil din viața sa a fost divorțul de tatăl fetelor ei. Acum, Gloria 22 de ani și Rebeca, 25 de ani sunt stabilite în Thailanda, respectiv în SUA, însă cât au fost minore au avut parte de atenția părinților săi chiar dacă aceștia nu s-au mai înțeles.

„Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă, se bazează pe binele copiilor. Nu mi-a părut rău ca am divorțat, relația noastră s-a îmbunătățit după ce am divorțat. Am ajuns, după atâția ani, să ne apreciem ca oameni, a mai spus creatoarea de modă.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete