Rihanna a donat 5 milioane de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului

Rihanna (32 de ani) contribuie la eforturile globale de ajutorare generate de pandemia de coronavirus.

Rihanna a donat 5 milioane de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului

Sâmbătă, 21 martie, Fundația Clara Lionel a câtăreței a anunțat că a donat 5 milioane de dolari eforturilor de a răspunde cât mai rapid problemelor create de răspândirea rapidă a virusului COVID-19.

Banii voi merge către băncile alimentare care hrănesc comunitățile cu risc și persoanele în vârstă din Statele Unite, totodată sprijinind accelerarea analizelor pentru coronavirus și îngrijirea pacienților în state ca Haiti și Malawi.

În Statele Unite ale Americii, numărul pacienților testați pozitiv a ajuns la 35,070, iar cel al deceselor la 458. Până la acest moment, în Haiti au fost înregistrate 2 cazuri, iar în Malawi niciunul.

Fondurile vor fi de asemenea utilizate pentru achiziționarea echipamentelor de protecție a medicilor, pentru a organiza și susține unitățile de terapie intensivă, dar și pentru a distribui aparate necesare pacienților cu probleme respiratorii în stări critice.

„Nu a existat niciodată un moment mai important sau urgent de a proteja și pregăti comunitățile marginalizate, comunitățile care vor fi cel mai grav afectate de această pandemie”, a declarat Justine Lucas, directorul executiv al Fundației Clara Lionel.

Rihanna a pus bazele Fundației Clara Lionel în onoarea bunicilor ei în anul 2012. Grupul susține și finanțează educația eficientă și inovatoare, implicarea în situații de urgență, precum și diverse programe de pregătire la nivel mondial, golul acesteia fiind de a îmbunătăți calitatea vieții tinerilor din întreaga lume.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 341,529 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 14,748 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 433 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 64 s-au vindecat, iar 3 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Bill Gates, primul care a prevăzut pandemia de coronavirus, încă de acum 5 ani.

Îl iertăm pe Bon Jovi că a cântat dezastruos la București? Ia uitați ce face …

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri