Scandalos! Ricky Martin neagă zvonurile cum că ar fi avut o relație amoroasă cu nepotul lui

Ricky Martin a fost acuzat că a avut o relație amoroasă cu nepotul lui, scrie Page Six. Apropiații lui au făcut declarații, ei au transmis că celebrul cântăreț homosexual neagă toate aceste speculații.

Ricky Martin neagă acuzațiile șocante ale unui membru al familiei că ar fi fost într-o relație incestuoasă cu nepotul său timp de șapte luni. Avocatul cântărețului hit-ului „Livin La Vida Loca', Marty Singer, a declarat vineri pentru Deadline că Martin nu a avut niciodată „o relație sexuală sau romantică cu nepotul său'.

Declarația a continuat: „Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală. Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu ar fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său. Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare', a spus el.

„Cu toții sperăm că acest om va primi ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai ales, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele.', a încheiat el.

ricky-martin-relatie-nepot-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ricky Martin a recunoscut că e homosexual

Ricky Martin a luat prin surprindere atunci când a declarat, acum mai bine de 10 ani, că are o altă orientare sexuală acum. În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Jwan Yosef și de cei patru copii.

„Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult. (…) Evitam chiar să stau şi să am o relaţie cool cu nişte producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine şi-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea', a spus cântăreţul.

Cântărețul a descoperit că are o altă orientare sexuală datorită lui John Travolta. „Când am văzut scena în care John Travolta purta doar lenjerie de corp, am încremenit. Se ridică de pe scaun şi apoi se aşeza din nou. Apoi am văzut acelaşi film de opt ori la rând, fără să ştiu de ce', a povestit Ricky Martin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete