Ricky Martin, întorsătură de situație în scandalul creat de nepotul său care l-a acuzat de abuz sexual

Avocații lui Ricky Martin susțin că nepotul său a încercat să-i strice imaginea cu acuzații false de agresiune sexuală. Din acestă cauză, cântărețul a luat măsuri legale împotriva acestuia și a intentat un proces, acuzându-l de șantaj.

Cântărețul, în vârstă de 50 de ani, l-a dat în judecată pe nepotul său, Dennis Sanchez Martin, la câteva zile după ce acesta din urmă și-a retras plângerea de agresiune sexuală împotriva lui Martin, scrie People. Un judecător a respins ordinul de restricție temporară împotriva cântărețului din “Livin’ La Vida Loca”.

„Situația a continuat în ciuda faptului că pârâtul s-a retras în mod voluntar dintr-o acțiune pe care o începuse împotriva reclamantului pe baza unor minciuni, în timpul căreia a recunoscut sub jurământ că nu a fost niciodată agresat sexual de către reclamant”, au scris avocații lui Martin în documente, potrivit sursei de mai sus.

Conform plângerii lui Ricky Martin, Sanchez, a cărui mamă este sora lui Martin, a făcut inițial afirmațiile împotriva cântărețului după ce acesta nu l-a urmărit pe Sanchez pe rețelele de socializare și a „ignorat” cererile sale de a face o pagină de socializare pentru copiii lui Martin.

Sanchez ar fi publicat numărul de telefon al lui Martin, obligându-l pe artist să îl schimbe. Câteva luni mai târziu, Sanchez a intentat procesul de agresiune sexuală împotriva cântărețului și a cerut un ordin de restricție.

În procesul său, Sanchez a susținut că el și Martin au avut o relație romantică timp de șapte luni și că Martin „nu a acceptat” faptul că presupusa relație s-a încheiat cu două luni înainte de afirmațiile lui Sanchez. El a declarat că „se teme pentru siguranța sa” și a cerut ordinul.

Un judecător i-a acordat inițial lui Sanchez un ordin provizoriu de 20 de zile împotriva lui Martin, care a expirat la 21 iulie. La 4 iulie, Martin a fost citat să se prezinte în instanță la 21 iulie pentru a-și prezenta varianta sa.

Pe 5 iulie, Sanchez ar fi sunat echipa juridică a lui Martin „cu scopul de a încerca să negocieze un beneficiu economic, în schimbul retragerii cererii sale” de ordin de restricție, potrivit documentelor. Avocații lui Martin nu au fost de acord.

În timpul audierii din 21 iulie, Sanchez, prin intermediul avocatului său, a cerut permisiunea de a retrage cazul.

„Pârâtul Sanchez și-a depus cererea de ordin de protecție pe baza răutății și animozității împotriva reclamantului, pentru simplul fapt că nu a răspuns la multiplele sale mesaje”, se arată în dosarul lui Martin, adăugând ulterior că Sanchez „l-a amenințat și l-a șantajat pe reclamant că, dacă nu va fi compensat economic, va continua campania sa de subminare a reputației și integrității sale, prin imputări false și rău intenționate”.

Avocații lui Ricky Martin spun că, din cauza afirmațiilor nepotului său, cântărețul a pierdut contracte de milioane de dolari, deoarece „proiectele artistice prezente și viitoare” au fost retrase.

Cântărețul îl dă în judecată pe Sanchez pentru 20 de milioane de dolari pentru șantaj, urmărire penală rău intenționată și alte daune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete