Richard Gere are un fiu care i-a moștenit toată frumusețea. Cum arată Homer James Jigme Gere?

Fiul cel mare a lui Richard Gere, Homer James Jigme Gere, este un tânăr adult și este imaginea în oglindă a tatălui său legendar. Acesta s-a născut în februarie 2000, fiind rodul iubirii dintre actor și Carey Lowell, în vârstă de 60 de ani.

În perioada 1991-1995, Richard a fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford. În noiembrie 2002, Richard Gere s-a căsătorit cu Carey.

Fostul cuplu s-a despărțit după 11 ani de căsătorie. Au petrecut trei ani în proceduri de divorț extrem de contestate la Curtea Supremă din New York County. În octombrie 2016, cazul a fost soluționat.

În ciuda divorțului părinților lui, Homer este foarte apropiat de tatăl său. Mulți oameni au observat o asemănare izbitoare între cei doi. Homer este o copie fidelă a lui Richard în tinerețea sa. El trăiește o viață modestă în New York și nu profită de celebritatea părintelui său.

Richard, care a început filmele în anii 1970, jucând un rol secundar în „Căutarea domnului Goodbar', s-a căsătorit cu activista spaniolă Alejandra Silva la începutul lunii aprilie 2018, după patru ani de întâlnire.

Spre deosebire de multe vedete, cuplul nu a găzduit o petrecere majoră și costisitoare; mai degrabă, s-au căsătorit în secret într-o ceremonie restrânsă.

Cea mai detectabilă parte a relației lor este diferența de vârstă. În ciuda faptului că Alejandra este mult mai tânără decât Richard, asta nu pare să-i tulbure. Cei doi au un băiat, Alexander Gere, în vârstă de doi ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete