Richard Abou Zaki, colaborare inedită cu Mădălina Ghenea. Apar împreună pe panouri publicitare în toată țara
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2024/11/richard-abou-zaki-a-crescut-fara-tata.jpg)
Panourile publicitare din întreaga țară atrag privirile cu o nouă imagine proaspătă și elegantă: Richard Abou Zaki și Mădălina Ghenea sunt protagoniștii celei mai recente campanii publicitare a unui brand de bere.
Colaborarea reunește rafinamentul italian cu farmecul modern, într-o serie vizuală ce aduce vara mai aproape. „Văzând toate aceste panouri publicitare din întreaga țară este cu adevărat incredibil. Sunt fericit pentru această frumoasă colaborare fiind noul ambasador al mărcii @peroniromania, care combină unicitatea și calitatea. Împreună cu @officialmadalinaghenea am împărtășit această campanie publicitară care spune cu adevărat stilul italian', a declarat Richard Abou Zaki pe pagina sa oficială de Facebook.
Fotografia surprinsă pe unul dintre panourile publicitare îi arată pe cei doi savurând băuturile într-un cadru cu atmosferă mediteraneană, îmbrăcați lejer și elegant – un omagiu vizual adus stilului de viață italian: relaxat, sofisticat și plin de savoare.
Campania nu doar că promovează un produs, ci transmite o întreagă filozofie: bucuria momentelor simple, dar rafinate. Alegerea celor doi ambasadori – Richard, cunoscut pentru prezența sa carismatică, și Mădălina, simbol al eleganței – accentuează acest mesaj.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2025/06/richard-abou-zaki-si-madalina-ghenea-5.jpg)
Cine e Richard Abou Zaki
Chef Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani.
Și-a început cariera ca chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia. După un an și jumătate s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori. În prezent deține 4 restaurante în Italia.
Acum e jurat la Chefi la cuțite, la Antena 1. „Toată viața mi-a plăcut să am provocări, asta m-a făcut mereu să mă dezvolt. Să fiu în juriu la Chefi la Cuțite este pentru mine o oportunitate extraordinară de a transmite pasiunea pe care eu o am pentru bucătărie și de a inspira oamenii pasionați de acest domeniu.
În fiecare zi vreau și simt nevoia să învăț ceva nou și sunt bucuros că asta se va întâmpla alături de atât de mulți oameni pasionați de bucătărie. Eu am o foame de viață, de a face lucruri, pe care vreau să o transmit și celorlalți. Am pornit de la 5 angajați, acum coordonez o echipă de 45 și tot ce am realizat are la bază această bucurie de a face lucruri. Sper să deschid o ușă spre o nouă perspectivă asupra bucătăriei, o bucătărie dinamică și contemporană’, a declarat Chef Richard Abou Zaki.