Rică Răducanu, despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”

Rică Răducanu a vorbit despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a divorțat înainte de nuntă, la doar un an de la căsătoria civilă, care a avut loc la malul mării.

Joi, pe 8 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar după nici un an de la cununia civilă. Rică Răducanu și-a dat cu părerea despre despărțirea jucătoarei de tenis.

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă', a declarat Rică Răducanu, pentru Ego.ro.

Rică Răducanu a dat exemplu și de alte divorțuri în lumea sportului. El a povestit de Gheorghe Hagi, care a mai avut o soție, în anii 1990, pe Leni Celnicu, fostă colegă de la ASE. După doar doi ani de căsnicie, ei au anunțat divorțul.

„Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz', a spus fostul mare portar de la Rapid.

Ilie-Nastase-si-Simona-HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat înainte de nuntă

La nici un an de la cununia lor civilă din Constanța, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri au pus punct căsniciei lor, după cum a confirmat el pentru fanatik.ro.

Toni Iuruc vorbit despre divorțul de Simona Halep, însă nu a făcut multe dezvăluiri. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!

Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!, a declarat Toni Iuruc, vizibil mâhnit.

Cei doi urmau să aibă cununia religioasă peste două luni la Cazino Sinaia. Deja ar fi fost date 300 de invitații la nuntă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete