A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii noiembrie 2016

Avantaje, noiembrie 2016

Avantaje, noiembrie 2016

În ediţia de noiembrie, revista Avantaje îţi prezintă cele mai accesibile răsfățuri de toamnă: machiaje și coafuri pentru fiecare zi a săptămânii, ținute accesibile de birou, care îți subțiază silueta, remedii pentru imunizare împotriva gripei și răcelii, decorațiuni spicy.

  • Campania 'Și tu poți fi pe copertă!'

În această lună, protagonista copertei este spadasina de aur a României la JO de la Rio, Loredana Dinu. Campioana olimpică a acceptat provocarea echipei Avantaje de a poza în postura de amazoană, cu floreta care i-a adus celebritatea.

 

  • Ghid de sănătate pentru iarnă

Terapia integrată a dependențelor este un concept inovator în tratarea adicțiilor de orice fel (alcool, droguri, jocuri de noroc) la care pacienții pot apela acum și în România, la Clinica Rezidențială Dorna Arini. Află în ce fel pacientul și familia sunt asistați pentru a ieși din cercul vicios al recăderii.
Cum te porți cu o persoană anxioasă astfel încât să îi fii de ajutor și să nu o faci să sufere și mai mult.

 

  • Reportaje

Povestea cidrului de la Lerești este cea a unui antreprenoriat de familie în care o româncă și un scoțian produc singurul cidru autentic, 100% românesc, care cucerește Europa.

Inventatoare la 17 ani – două liceene românce cuceresc America, creând mănușa inteligentă care grăbește recuperarea persoanelor cu paralizie.

Terapii inedite cu animale sau ce minuni pot face câinii pentru copiii grav bolavi, acolo unde medicina se declară neputincioasă. Terapia asistată de animale există acum și în România.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor