A apărut revista AVANTAJE, ediţia lunii iunie

cover Avantaje iunie
Uncategorized

În ediţia de iunie, revista Avantaje îţi prezintă dosarul special de frumusețe dedicat îngrijirii corpului înainte de vacanță. Află soluții la eterna dilemă a femeilor 'Cum să slăbesc rapid, eficient și sănătos' și 'Cum să mă bronzez frumos, fără să îmi pun în pericol sănătatea'. Și propuneri pentru costume de baie, dietă, exerciții fizice și cosmetice potrivite.

În ultima vreme, detoxifierea pare să fie o rezolvare a (aproape) tuturor problemelor de sănătate. Ce se ascunde însă în spatele acestui cuvânt în trend? Află adevărurile care îți vor confirma sau nu prejudecățile despre detoxifiere.

Într-o țară considerată săracă și în care cea mai mare parte a salariului se duce pe alimente, românii aruncă mâncare cu o vervă și inconștiență care ne situează pe un loc fruntaș, cu peste 97 kg mâncare aruncată anual pe cap de locuitor!

Un paradox pe care sunt sigură că îl trăiți și voi sau l-ați experimentat măcar o dată.

Test: Ești o mamă cool? Află cum te văd copiii tăi și cât de bine te înțelegi cu ei.

Citeşte reportajele speciale despre femei care te inspiră – deştepte, frumoase, inventive şi curajoase, care vor să schimbe în bine faţa României:

– Colecția „Zestrea a creatoarei de modă Liliana Ţuroiu a colindat lumea de la Schönbrunn şi Hofburg, la Accademia Di Roma şi de la Milano, la Peleş, la Bran și la Cetatea Făgărașului, iar piesele sale, inspirate din portul românesc, aduc până la noi ceva din frumuseţea doamnelor şi domniţelor din vremuri cu regi şi cavaleri. Iile sale modelează nu formele corpului, ci mentalitatea feminină..

– Artistele Ruxandra și Beatrice Galeriu, nepoatele gemene ale părintelui Galeriu, au cucerit marile scene ale lumii cântând mereu împreună în trupa Twins. Povestea succesului lor e aceea a două vieți 'dublate', cu sentimente și trăiri identice și cu mult talent.

În această lună, protagonista copertei este cititoarea Teodora Calipetre, 37 de ani, o avocată de renume din Constanța, mamă a doi copii, care îmbină armonios viața de familie cu profesia și, mai nou, voluntariatul.

Afli poveşti reale, de succes, pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor