Revelion pe plaje exotice

mauritius-travel-paradies-(1)

Insula Mauritius, pe vremuri loc de refugiu pentru pirați, este cunoscută acum pentru hotelurile de lux accesibile de pe plajele cu nisip alb, cu munții vulcanici pe fundal.

Dacă vrei să fugi de zăpadă și de temperaturile sub zero grade, ai putea petrece Revelionul pe Insula Mauritius. Bonusul acestei oferte este zborul direct, astfel că în zece ore ai ajuns în Paradis! Este un loc care merită explorat, pentru că are multe atracții: temple indiene, superbe case coloniale, grădini botanice, posibilitatea să înoți cu delfinii sau să te plimbi cu leii.

Zona cea mai aglomerată este în partea de nord a insulei, în jurul Grand Baie, care are cel mai mare număr de hoteluri, plaje amenajate și loposibilități de distracție.

Partea de sud este însă mai celebră, cu cele mai renumite hoteluri și cele mai frumoase plaje. De asemenea, partea de sud este foarte verde şi sălbatică.

Port Louis, capitala insulei, s-a metamorfozat dintr-un vechi oraș colonial într-un oraș modern, plin de viață. Vizitează Piazza DArmi, inima orașului', din care poți porni să explorezi Port Louis. Nu rata La Citadelle, fortul construit în 1840 pentru a descuraja orice tentativă de abolire a sclaviei. De pe ruinele fortului ai o priveliște superbă a orașului.

Vizitează Cartierul Chinezesc, Piața Centrală, de unde poți cumpăra adevărate chilipiruri dacă știi să negociezi cu vânzătorii, Palatul Guvernatorului – mărturie a eleganței și bogăției de altădată, Moscheea Jummah, cea mai veche moschee de pe insulă, o capodoperă de artă maură, cu o superbă ușă sculptată în lemn de tek.

Dacă vrei să fugi de agitație și zgomot, refugiază-te în Grand Baie; are multe locuri liniștite, cum ar fi fermecătorul Pointe aux Cannonier, legături bune de transport și multe restaurante. Nu este chiar St.-Tropez, dar are farmecul ei.

Autor: Cătălina Alberti

 Ofertă Revelion 2014 Mauritius

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta