Reuniune la Survivor! Foști concurenți merg să-i susțină pe finaliști

Una dintre cele mai provocatoare și spectaculoase emisiuni, Survivor România, se apropie de final. Mâine, 10 iulie, va avea loc bătălia decisivă care va desemna marele câștigător al premiului de 50.000 de euro.

Alături de finaliști, în Republica Dominicană, vor fi și foști concurenți ai competiției. Aceștia au plecat azi din România.

În seara aceasta va avea loc a doua semifinală „Survivor România'. Zannidache de la Faimoși, Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Maria Chițu de la Războinici se vor lupta pentru a intra în marea finală de mâine. De asemenea, aceștia vor avea o surpriză de proporții când vor vedea că îi vor avea alături pe foștii lor colegi.

Potrivit rețelelor de socializare, cei care au plecat spre insula exotică unde au trăit cele mai intense experiențe sunt: Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Irina Ceban, Musty, Roxana Nemeș, Cucu, Sorin Pușcașu, Andreea Antonescu, Maria, Roxana Ghiță, Lucian, Majda, Starlin și Sindy.

SurvivorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ana Progras, emoționată înainte de revederea cu Zanni

Ana Porgras și Zanni au avut o chimie extraordinară pe care a observat-o întreaga țară. Chiar s-a zvonit că între ei s-ar fi înfiripat chiar și o poveste de dragoste. Acum, înainte de a pleca în Republica Dominicană, campioana noastră i-a transmis lui Zanni un mesaj emoționant.

„Și eu mi-aș fi dorit să fiu acolo, în calitate de concurentă. Însă voi fi extrem de fericită să te revăd și să te pot susține live! Pentru că meriți, Zannidache', a spus Ana la Instastory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete