Reţeta cu care Maria Dragomiroiu îşi îngrijeşte părul

Pe lângă vocea extraordinară pe care o are, Maria Dragomiroiu este posesoarea şi unei podoabe capilare rar întâlnite, care necesită o grijă permanentă.

maria dragomiroiu

Părul lung şi bogat are însă nevoie şi de un tratament pe măsură, iar de-a lungul timpului, artista de muzică populară Maria Dragomiroiu a învăţat o mulţime de reţete pentru îngrijirea capilară. Cam de vreo 6 luni mă spăl numai cu gălbenuş de ou. E bun şi oţetul în loc balsam. Dar acum nu mă mai spăl, că a început să îmi cadă, şi m-am dat cu ulei de ricin seara şi m-am spălat dimineaţa şi acum văd că nu îmi mai cade. Usturoi, gaz, petrol, săpun de casă de toate am folosit', a dezvăluit Maria Dragomiroiu la AntenaStars.

Cântăreaţa a explicat că masca pe care o foloseşte în mod frecvent este cea formată din 5 gălbenuşuri cu ulei de ricin sau orice fel de ulei, pe care o aplică la rădăcina firului de păr. După ce o lasă să acţioneze 20 de minute, Maria Dragomiroiu îşi clăteşte părul cu un şampon normal. Gălbenuşul de ou este minunat pentru rădăcinile părului. Încă de la a doua utilizare o să vedeţi rezultatele', este de părere posesoarea celui mai lung păr din mediul artistic autohton.

Citește continuarea pe www.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete