Replica genială pe care Mihaela Rădulescu i-a dat-o unui fan care i-a reproșat că are prea multe operații estetice

Este aproape imposibil ca, alăturând două poze ale Mihaelei Rădulescu, una din urmă cu câțiva ani, alta recentă, să nu observi diferențe uriașe din punct de vedere estetic. Vedeta tv are multiple intervenții estetice la nivelul feței, care i-au schimbat radical trăsăturile. Iar dintre persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare, există unele care nu ratează nicio ocazie să o critice.

În urmă cu câteva săptămâni, unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram i-a reproșat că… începe să semene cu un bărbat: „Ai mare grijă de fața ta…parcă începi să semeni cu un bărbat care încearcă să devină femeie. Păcat!“, și-a exprimat regretul respectivul fan.

Ce replică i-a dat Mihaela Rădulescu unui fan care i-a reproșat că a abuzat de operații estetice

Recent, un fan a ținut să o complimenteze pentru modul în care arată, dar a ținut morțiș să îi dea complimentului și o tentă ironică. Conform www.spynews.ro, “înțepătura” fanului a făcut-o pe Mihaela să riposteze în stilu-i caracteristic.

La mulți ani, dragă Mihaela. Fan din copilărie, cu o singură întrebare. Tu întinerești? Mie mi-au mai apărut riduri de când te priveam la Duminica în Familie, însă tu ești din ce în ce mai frumoasă. Noroc cu tehnologia', a fost comentariul pe care un fan l-a lăsat la una dintre pozele vedetei.

Răspunsul vedetei nu a întârzit să vină, un răspuns elegant și percutant, care ar putea fi la fel de bine o lecție de viață: „Răutatea face riduri. Cheful de viață, sportul, munca aia făcută cu pasiune, iubirea, liniștea, astea contează mai mult ca orice bisturiu', i-a spus Mihaela Rădulescu.

“Chirurgia estetică trebuie să înfrumusețeze, nu să urâțească”

Medicul estetician Mihaela Saidac a precizat pentru www.click.ro că menirea intervențiilor estetice este aceea de a înfrumuseța și de a corecta imperfecțiuni, nicidecum de a urâți sau a schimba fizionomia naturală.

La nivel mondial, tendința este către o estetică moderată și către proceduri non-invazive care nu fac modificări majore și nu lasă cicatrici. Când ne dăm seama că este prea mult și intervențiile pe care am ales să le facem sunt total eronate? Atunci când ne uităm în oglindă și nu ne mai regăsim […] Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim. Sunt exagerate“, precizează medicul pentru sursa citată.

Citeste si

Ce mănâncă Mihaela Rădulescu la micul dejun pentru arată atât de bine

Iată cum arată astăzi Ayan, băiatul Mihaelei Rădulescu

Sursa foto: pagina de facebook a Mihaelei Radulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete