Relația neașteptată dintre Kira Hagi și fiul cântăreței Nicola: „Mă bucur pentru chimia pe care…”

Pentru mulți, Kira Hagi este, încă, fetița lui Gică Hagi. Pentru cei care îi cunosc traseul în viață este o actriță foarte apreciată, care, prin multă muncă a reușit să-și construiască propriul nume în lumea cinematografiei și a teatrului, având șanse reale să se afirme pe deplin.

Kira Hagi formează de aproape trei ani o echipă fabuloasă împreună cu fiul compozitorului Mihai Alexandru și al cântăreței Nicola, Jonathan Alexandru. Cei doi colaborează pe scena teatrului Nottara unde joacă în piesa „Martha și George'.

Jonathan Alexandru a dezvăluit pentru impact.ro care este relația dintre el și fiica marelui fotbalist, cum s-au cunoscut și cum se înțeleg atât pe scenă, cât și în afara ei.

„Ne-am cunoscut prin Filip Ristovski, regizorul și prietenul nostru, care este și un actor bun. Ne-a format pe amândoi. Pe Kira, înainte să plece în America, iar mie mi-a fost profesor de actorie la Conservator.

Da, mi s-a întâmplat de atâtea ori să uit textul. Au fost momente în care a trebuit să improvizăm, dar cred că acestea sunt cele mai valoroase întâmplări pe care le întâmpini pe scenă. Pentru că asta îți dezvoltă latura actoricească. De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat.

Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni', a declarat Jonathan Alexandru pentru sursa mai sus menționată.

Jonathan-AlexandruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Tânărul actor are numai cuvinte de laudă la adresa Kirei și crede în potențialul ei actoricesc. De asemenea, susține că a avut foarte multe de învățat de la ea în cei aproape trei ani de colaborare și o vede în viitor pe marile ecrane.

„Văd un viitor strălucit pentru Kira. Crește din ce în ce mai mult, o să ajungă o personalitate foarte influentă. Este o bună actriță, am avut de învățat de la ea în acești aproape trei ani de când am început colaborarea cu ea.

O văd pe marile ecrane, are potențial, i-a dat Dumnezeu cu carul. Pe lângă asta, vorbește engleza parcă ar fi nativă. Nu știu sigur dacă tatăl ei a venit la piesa «Martha și George», dar mi-aș dori să o facă. Sunt convins că i-ar plăcea. Și mie îmi place fotbalul. Mi-am petrecut adolescența în peluze. Înainte îmi doream să ajung fotbalist', a mai spus fiul Nicolei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete