Relația dintre Andra și Andreea Bălan. Ce spune artista despre soția lui Măruță?

Cătălin Măruță i-a adus o mulțime de acuzații Andreei Bălan e când făcea parte din trupa Andre, motiv pentru care relațiile dintre ei nu au fost foarte bune pentru o bună perioadă de timp.

O dată cu trecerea anilor, lucrurile s-au mai schimbat. Ambii au dat dovadă de foarte multă înțelepciune, maturitate, astfel că, acum, cei doi comunică extrem de bine. Dar cum este relația dintre Andreea Bălan și Andra, soția prezentatorului de la ProTV?

Cele două fac parte dintre puținele artiste de la noi din țară care au rezistat în industria muzicală și și-au îmbunătățit calitățile, ajungând astfel să fie foarte iubite de români. În orice domeniu există acel spirit de competiție, astfel că nici între artiști nu lipsește doza de invidie.

În ceea ce le privește pe Andreea Bălan și Andra, nici nu se pune în discuție ca ele să fie rivale sau să simtă vreo urmă de invidie una pe cealaltă, mai ales că amândouă se bucură de un real succes și au o comunitate mare de fani. Astfel că, în urma unei fotografii postate pe Instagram, Andreea Bălan le-a împărtășit fanilor săi care este, de fapt, relația cu soția lui Măruță. Între ele s-a legat o frumoasă relație de prietenie, cunoscându-se încă de la debutul carierei lor.

„O poza cat o mie de cuvinte ✨ Andra inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii🤗 ❤ ️🥳 Ma bucur mult de fiecare data cand o revad🎤👏🏻' , a fost mesajul Andreei Bălan din dreptul fotografiei unde apărea alături de Andra și fetele lor.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță unde a oferit detalii inedite despre relația dintre ea și George Burcea. Ea a mărturisit că nu ar fi crezut că va ajunge la despărțire, dar este fericită pentru cele două fetițe minunate pe care le au împreună și nu regretă nimic din ce s-a întâmplat între ei.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât' , a spus Andreea Bălan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete