Regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta. Ce i-a impus regina Elisabeta a II-a?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce s-a căsătorit cu prințul Harry și a devenit ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost nevoită să își schimbe total stilul de viață și să se conformeze regulilor impuse de familia regală britanică. Deși a dovedit că se descurcă bine în noul rol, o sursă apropiată casei regale a mărturisit care este regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta.

Meghan Markle a trecut printr-o mulțime de schimbări de când a devenit soția prințului Harry, iar noul ei statut îi impune să acorde o mai mare atenție unor lucruri pe care înainte le considera banale. Lista regulilor pe care trebuie să le respecte este destul de lungă, dar dintre acestea, una dintre ele i se pare greu de înțeles și respectat ducesei de Sussex.

Regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta

Meghan Markle face eforturi pentru a respecta de fiecare dată protocolul regal. Potrivit unei surse apropiate familiei regale britanice, ducesei de Sussex i se pare destul de greu de acceptat noul stil vestimentar pe care trebuie să îl adopte. Înainte de a intra în familia regală, Meghan Markle obișnuia să poarte ținute lejere, pantaloni care să îi ofere o mai mare libertate de mișcare și genți voluminoase care să îi permită să aibă la îndemână toate acele lucruri pe care le considera importante. După ce a devenit ducesă de Sussex, Meghan Markle a optat doar pentru rochii elegante și care să fie demne de noul ei statut.

“Consideră că anumite reguli ale familiei regale britanice sunt greu de înțeles, cum ar fi faptul că regina preferă ca femeile să poarte rochii sau fuste și nu pantaloni. Îl întreabă adesea pe Harry de ce trebuie să facă lucrurile într-un anumit fel. Cred că este uneori frustrant acest lucru, dar asta este noua ei viață și trebuie să se obișnuiască cu ea.”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit people.com.

Pentru că înainte obișnuia să poarte în foarte multe situații pantaloni, regula prin care i se impune să îmbrace mai mult fuste și rochii i se parte greu de acceptat lui Meghan Markle.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, la 53 de ani

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Andreea Raicu își începe diminețile cu acest terci de ovăz și are energie întreaga zi. Cum îl prepară?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete