Regina și Kate Middleton i-au transmis un mesaj lui Meghan Markle cu ocazia aniversării celor 40 de ani

Meghan Markle își sărbătorește astăzi cea de-a 40-a aniversare, iar regina, Kate Middleton și prințul William s-au alăturat celor care i-au transmis mesaje speciale.

Regina Elisabeta a II-a s-a alăturat Ducelui și Ducesei de Cambridge pentru a-i ura Meghan Markle „La mulți ani', ducesa împlinind 40 de ani astăzi.

Monarhul a folosit contul oficial al familiei regale de Instagram pentru a împărtăși mesajul: „Îi urăm ducesei de Sussex astăzi la mulți ani!'

De asemenea, ea a împărtășit trei fotografii cu Meghan, inclusiv una în care apar împreună în timpul vizitei lor la Chester în 2018.

Prințul William și Kate au postat, de asemenea, pe rețelele de socializare pentru a lăsa cumnatei lor un mesaj public.

Aceștia au împărtășit o fotografie din turneul regal al lui Meghan în Africa de Sud cu mesajul: „Îi dorim dusesei de Sussex multă fericire cu ocazia aniversării sale de 40 de ani!'

Nu este clar cum își va petrece Meghan ziua de naștere, dar nu există nicio îndoială că va sărbători alături de soțul ei, prințul Harry și copiii lor Archie și Lilibet.

S-a zvonit că ar putea fi o reuniune discretă sau că Harry ar pregăti pentru Meghan o escapadă intimă.

Cei doi sunt încă în concediu pentru creșterea copilului după sosirea lui Lili în iunie și, conform Page Six, ziua cea mare va fi una liniștită cu familia, sursele spunând că nu există planuri mari pentru o petrecere.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete