Regina pregătește o surpriză pentru Kate Middleton

Regina pregătește o surpriză pentru Kate Middleton

În luna aprilie, ducesa de Cambridge își va sărbători cea de-a 10-a aniversare de nuntă cu prințul William, marcând sfârșitul primului ei deceniu de viață în familia regală.

În acești zece ani, întreaga lume a văzut-o crescând de la o tânără ușor nervoasă la o parte vitală a casei regale, cu numeroase activități caritabile și devenind mama copiilor viitorului rege.

Kate are o „relație fantastică' cu bunica soțului ei, iar cele două femei au ținut legătura în permanență în timpul pandemiei. Pe lângă discuțiile despre muncă, Kate a sunat să se intereseze de regină și să o țină la curent cu modul în care își petrec timpul prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Așadar, nu este deloc surprinzător că regina vrea să facă ceva special pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a vieții regale a lui Kate.

„Este foarte probabil să planifice în secret ceva special pentru a onora cei 10 ani ai lui Kate în familia regală, ceva marcant. Kate și regina au o relație fantastică', a spus autorul Duncan Larcombe pentru OK! Magazine

Pentru a marca cea de-a opta aniversare a căsătoriei, regina i-a înmânat Dame Marea Cruce a Ordinului Regal Victorian, acesta fiind cel mai înalt rang posibil. Premiile în baza Ordinului Regal Victorian sunt acordate personal de Regină și nu la recomandările din Downing Street, spre deosebire de multe dintre celelalte pe care le oferă.

Ordinul Regal Victorian are cinci note de la membru la Cavaler sau Dame Mare Cruce, iar Kate calcă pe urmele Ducesei de Cornwall, care a primit aceeași onoare în anul Jubileului de Diamant al Reginei.

Probabil că prin acest fel, Regina a recunoscut munca lui Kate în primii opt ani ca membru al monarhiei. Duncan explică, de asemenea, că ducesa de Cambridge are acum o linie directă către regină, astfel încât să poată discuta oricând doresc, fără să fie nevoită să apeleze la asistenții și personalul lor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete