Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție spectaculoasă. Pantofii pe care i-a purtat au atras toate privirile!

Regina Letizia a Spaniei este un exemplu de eleganță și rafinament. La 46 de ani, soția Regelui Felipe al VI-lea are o siluetă impecabilă, reușind ca prin ținutele pe care le poartă să își evidențieze trăsăturile. Prezentă la Târgul Internațional de Turism din Madrid, regina Letizia a Spaniei a bifat o nouă apariție spectaculoasă, iar pantofii pe care i-a purtat au atras toate privirile.

Femeile din întreaga lume îi urmăresc cu mare atenție fiecare apariție publică, stilul ei vestimentar fiind o sursă de inspirație pentru doamne și domnișoare. Regina Letizia a Spaniei reușește să iasă tot timpul în evidență prin intermediul ținutelor sale, fiecare piesă vestimentară fiind aleasă cu grijă, astfel încât să contureze look-ul elegant cu care aceasta și-a obișnuit admiratorii.

Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție spectaculoasă

Prezentă la Târgul Internațional de Turism din Madrid, regina Letizia a Spaniei a întors toate privirile. Ținuta aleasă a fost una simplă, însă accesoriile au făcut diferența. Pentru acest eveniment, soția regelui Felipe al VI-lea a purtat o fustă în colțuri, cu model în carouri și o bluză albă, cu volane în partea de sus. Toate privirile s-au îndreptat, de această dată, către pantofii purtați de regina Letizia a Spaniei. Pantofii maro, cu toc, au dat un plus de valoare ținutei, alături ce clutch-ul în aceeași nuanță și cerceii lungi care au dat întregului look o notă romantică.

https://www.instagram.com/p/Bs_953knMNj/

Ținuta purtată de regina Letizia a Spaniei a fost foarte apreciată de doamne și domnișoare, pantofii bucurându-se de un adevărat succes. Având în vedere că inspiră o mulțime de femei și poate impune diferite trenduri, pantofii purtați de regina Letizia a Spaniei ar putea face furori în primăvara lui 2019 și în sezonul cald.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Letizia a Spaniei.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Motivul pentru care Oprah nu a avut niciodată copii: N-am crezut că…'

Viață după divorț – Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger la 21 de ani? Christopher a pierdut lupta cu kilograme în plus

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete