Regina Elisabeta, probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să-și anuleze călătoria în Irlanda de Nord

Regina Elisabeta a II-a a anulat o călătorie în Irlanda de Nord după ce medicii i-au recomandat „odihnă în următoarele zile'.

Palatul Buckingham a declarat că regina a „acceptat cu reticență sfatul medical' pentru a rămâne acasă.

„Majestatea Sa are o dispoziție bună, dar este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde trebuia să aibă o serie de întâlniri zilele următoare. Regina trimite cele mai calde urări oamenilor din Irlanda de Nord și așteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor', se arată în comunicat.

Regina Elisabeta a II-a care are 95 de ani, trebuia să înceapă miercuri o vizită de două zile în Irlanda de Nord. Nu este clar de ce i s-au dat sfaturi medicale pentru a se odihni, însă sigur nu este vreo decizie legată de Covid-19.

„Îi dorim tot ce e mai bun Majestății Sale, întrucât se va odihni câteva zile. Aștept cu nerăbdare să o întâlnim în Irlanda de Nord în viitor', a scris pe Twitter secretarul Irlandei de Nord, Brandon Lewis.

De asemenea, nu se știe dacă această pauză îi va afecta participarea la evenimentele conferinței COP26 privind criza climatică, care va fi lansată la sfârșitul acestei luni.

Potrivit ziarului britanic The Guardian, monarhul se odihnește la castelul Windsor, unde a găzduit marți seară lideri de afaceri și politicieni. Printre invitați pe care i-a întâmpinat, alături de primul ministru, Boris Johnson, s-a aflat și cofondatorul Microsoft, Bill Gates.

Au trecut aproape șapte luni de la moartea prințului Philip, care a fost căsătorit cu regina mai mult de 70 de ani. Pierderea sa a avut loc în timp ce familia regală s-a confruntat cu noi provocări, inclusiv o publicitate intensă în legătură cu renunțarea la titlurile regale ale prințului Harry și ale soției sale, Meghan, ducesa de Sussex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete