Regina Elisabeta a II-a şi Meghan Markle, primele imagini din călătoria cu trenul regal! Ce amănunt au observat cei prezenți la ținuta purtată de soția Prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a împreună cu noua Ducesa de Sussex au plecat în călătoria cu trenul regal, care a fost anunțată cu ceva timp în urmă. Meghan Markle a avut privilegiul de a călători alături de regină, spre deosebire de soția Prințului Wiliam, Kate Middleton, care nu a avut niciodată această posibilitate.

Regina Elisabeta a II-a şi Meghan Markle, soţia Prinţului Harry au ajuns, astăzi, la Cheshire, cu trenul regal, în cadrul unui eveniment, conform dailymail.co.uk. Decizia reginei de a se plimba cu soţia nepotului său mai mic a uimit pe toată lumea, în special pentru faptul că aceasta nu a făcut același lucru pentru Kate.

Regina Elisabeta a II-a şi Meghan Markle, primele imagini din călătoria cu trenul regal

În general, doar membri seniori ai Familiei Regale britanice au voie să se plimbe pe trenul regal, și anume: Regina, Prinţul Philip, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall. Prințul Harry, Prințul Wiliam și Kate Middleton nu au călătorit niciodată cu acest tren.

Regina Elisabeta a II-a şi Meghan Markle au fost întâmpinate cu mare bucurie în Cheshire, în stația numită Runcorn. Meghan a ales o rochie elegantă într-o nuanță nude, accesorizată cu o curea neagră subțire, o pereche de pantofi stiletto negri și o poșetă de aceeași culoare. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că soția Prințului Harry nu a purtat pălărie, așa cum impune eticheta familiei regale britanice.

Suverana a adoptat o ținută veselă într-o nuanță de verde deschis, pe care a accesorizat-o cu o pălărie de aceeași culoare.

Pentru a vedea mai multe imagini de la eveniment, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Hepta.com, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce nu o place Regina Elisabeta a II-a pe Meghan Markle? Ce a spus despre soția prințului Harry

Unde vor pleca în luna de miere Prinţul Harry şi Meghan Markle? Cei doi au ales destinaţia pentru vacanță

Noua Ducesă de Sussex face furori! Rochia purtată de Meghan Markle la primul eveniment după nunta cu Prințul Harry s-a epuizat într-o zi

Cine este stilistul personal al lui Meghan Markle? El este cel care o ajută să își aleagă ținutele pentru cele mai importante evenimente

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal. Uite de ce ținuta ei nu a fost una potrivită

Regina Elisabeta a II-a, decizie importantă în ceea ce o privește pe Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati