Regina Elisabeta a II-a, sub „supraveghere medicală”, iar veștile sunt îngrijorătoare

Regina Elisabeta a II-a se află sub supraveghere medicală la Balmoral, iar potrivit celor de la Palatul Buckingham, medicii sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate din ce în ce mai precară.

Majestății Sale, în vârstă de 96 de ani, i s-a recomandat să își amâne audiența virtuală cu Consiliul Privat de ieri.

Acum, Palatul a oferit o actualizare a stării de sănătate a reginei, pe fondul temerilor pentru sănătatea ei.

„În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii reginei sunt îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale și au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală. Regina rămâne în continuare în condiții confortabile și se află la Balmoral', a fost declarația Palatului Buckingham, scrie The Sun.

Membrii apropiați ai familiei Majestății Sale au fost informați, a adăugat palatul. Astfel că Prințul Charles și Camilla au ajuns deja la Balmoral, deși aceasta din urmă trebuia să se întâlnească astăzi cu personalul și pacienții de la Maggie’s din Airdrie, Lanarkshire. Viitorul rege a aterizat cu elicopterul la Balmoral în această dimineață.

Prințul William este, de asemenea, în drum spre domeniul scoțian, în timp ce temerile pentru sănătatea monarhului cresc.

Liz Truss a făcut prima declarație despre starea de sănătate a Reginei, postând un mesaj emoționant pe Twitter.

„Întreaga țară este profund îngrijorată de informația de la Palatul Buckingham de după-amiază. Gândurile mele, și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Majestatea Sa, Regina, și de famila ei, în aceste momente', a scris noua șefă a guvernului englez.

Purtătorul de cuvânt al Camerei Comunelor, Sir Lindsay Hoyle, i-a transmis, de asemenea, reginei cele mai bune urări, în timp ce a întrerupt dezbaterea de astăzi din Parlament privind energia.

„Știu că vorbesc în numele întregii Camere când spun că trimitem cele mai bune urări Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și că ea și familia regală sunt în gândurile și rugăciunile noastre în acest moment. Dacă va mai fi ceva, vom informa Camera în consecință”, a declarat acesta, potrivit sursei de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri