Regina Elisabeta a II-a știa că va muri curând

Regina „știa că nu se va întoarce de la Balmoral', susține un jurnalist, apropiat al Casei Regale.

Katie Nicholl, corespondent al publicației Vanity Fair, crede că regina a vrut să fie la reședința ei din Scoția în Balmoral în cazul în care va muri – în loc să rămână la Palatul Buckingham sau Windsor. Regina „știa că nu se va întoarce de la Balmoral și voia să rămână acolo', a spus un apropiat al familiei regale.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joia trecută, la vârsta de 96 de ani, după ce a petrecut mai mult timp la iubita ei moșie din Balmoral în timpul verii, în timp ce se lupta cu „probleme de mobilitate'.

Expertul regal crede că regina știa că nu se va întoarce la Windsor sau la Palatul Buckingham.

„Regina „știa că nu se va întoarce la Castelul Windsor sau la Palatul Buckingham, cred că a vrut să fie în Balmoral și a vrut să moară acolo'.

Regina, deși avea probleme grave de sănătate, a decis totuși că vrea să petreacă mai mult timp la Balmoral în timpul verii. Această decizie spune multe despre faptul că ea și-a dorit foarte mult să fie în locul unde avea multe amintiri frumoase.

„Și chiar dacă știa că are probleme de sănătate și ar putut fi o ședere dificilă, ea totuși a insistat să facă această călătorie.'

Corespondentul regal a spus că regina a vrut să facă neapărat această călătorie – indiferent dacă a fost sfătuită să rămână la Windsor. „Ea a insistat să plece, să nu uităm că a fost regina Scoției și cred că și-a dorit ca această ultimă călătorie să facă parte din întoarcerea ei acasă, cea mai bună întoarcere a ei acasă'.

De asemenea, se credea că Majestatea Sa și-ar fi „lăsat coroana la ușă' pentru a rămâne la Balmoral – doar pentru a fi „mamă, bunică și străbunică'.

„Cred că Balmoral a fost singurul loc în care putea să-și lase coroana la ușă și să fie un om ca oricare altul, mamă, bunică, străbunică. De fapt, cred că o parte din ea știa că nu se va întoarce, cred că a vrut să fie la Balmoral și a vrut să moară de acolo.

„Și faptul că a făcut-o în mod pașnic este de fapt o binecuvântare în toate acestea.'

Balmoral a fost un loc iubit de Regină și, de asemenea, de prințul Philip – căruia îi plăcea să petreacă verile acolo cu nepoții săi. Prințul William a mărturisit că va prețui timpul petrecut cu copiii săi și cu bunica acolo.

Copiii lui William, George, în vârstă de nouă ani, Charlotte, șapte ani, și Louis, în vârstă de patru ani, și-au petrecut toate verile la Balmoral în Scoția, locul care era folosit pentru ca familia să se relaxeze departe de lumina reflectoarelor.

Foto: Hepta

Citeste și:

Când a știut Prințesa Diana că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri