Regina Elisabeta a II-a, obligată să doarmă pe canapeaua servitorilor. Cum a fost posibil?

Regina Elisabeta a II-a este foarte respectată și iubită de angajații ei, drept dovadă că foarte mulți dintre aceștia au îmbătrânit alături de ea. Deși știe când să își impună punctul de vedere, au existat și situații în care a preferat să se retragă. Un astfel de moment este cel în care regina Elisabeta a II-a a fost obligată să doarmă pe canapeaua servitorilor.

O poveste care a rămas secretă ani la rând a ieșit la iveală la înmormântarea lui Peggy Hoath, una dintre croitoresele reginei Elisabeta a II-a. Aceasta i-a fost loială reginei până în ultimii ani de viață, iar în luna decembrie, atunci când apropiații s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu, a fost dezvăluită o întâmplare pe care angajații reginei cu siguranță nu o vor uita niciodată.

Regina Elisabeta a II-a, obligată să doarmă pe canapeaua servitorilor

Peggy Hoath nu a fost singura croitoreasă a reginei Elisabeta a II-a, ci și May Prentice avea grijă ca regina să arate tot timpul impecabil. Între cele două femei a existat întotdeauna o rivalitate, iar momentele tensionate nu lipseau.

Aflându-se la Holyroodhouse, Edinburgh, reședința oficială din Scoția, regina Elisabeta a II-a a asistat la o scenă pe care a ales să o trateze cu indiferență. Peggy Hoath și May Prentice au început să se certe atât de tare încât au deranjat-o pe regina Elisabeta a II-a în timp ce aceasta dormea. Pentru că nu a vrut să intervină, regina a făcut un gest care i-a uimit pe angajații săi. Mai exact, aceasta a mers să doarmă în camera servitorilor, pe canapea, dorindu-și doar câteva minute de liniște și un loc unde să se poată odihni.

“Nimeni nu a putut crede când în timpul nopții, regina era îmbrăcată în pijama și învelită cu o pătură. Ne-a spus: “Trebuie să mă culc!” și s-a așezat pe canapea. În loc să le întrerupă, ea s-a trezit și s-a mutat în camera lui Page. Ținea foarte mult la Peggy și nu a vrut să o critice.”, a povestit un fost angajat al reginei, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Un îndrăgit actor din Tânăr şi neliniştit' a murit la doar 52 de ani. Ce s-a întâmplat?

Coincidență sau nu? Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete