Regina Elisabeta a II-a, noi probleme de sănătate. Ce eveniment tradițional a fost înlocuit cu o întâlnire privată?

Regina Elisabeta a II-a și-a „anulat tradiționala primire la Castelul Balmoral' și va găzdui în schimb un „mic eveniment privat', pe fondul îngrijorărilor tot mai mari legate de sănătatea sa.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, a sosit la domeniul din Aberdeenshire la sfârșitul lunii iulie și plănuia să participe la eveniment până acum câteva zile. Dar evenimentul a fost anulat sâmbată, 6 august, și înlocuit cu o adunare mai mică, marcând astfel prima dată, în afară de pandemie, când nu a luat parte la mica ceremonie din fața porților castelului.

„Tradiționala primire la Balmoral este în mod normal cimentată în calendarul reginei și este ceva ce Majestatea Sa se bucură foarte mult, putând saluta localnicii care călătoresc pentru a o vedea. Este o dezamăgire cruntă că ceremonia nu va avea loc în forma sa tradițională', a declarat o sursă regală pentru The Mirror.

Alte surse au declarat că această modificare este „un semn al lucrurilor care vor urma', pe fondul problemelor episodice de mobilitate ale Majestății Sale.

Dar Palatul Buckingham a minimizat îngrijorările legate de starea de sănătate a Majestății Sale, afirmând în schimb că evenimentul privat a fost „în concordanță cu adaptarea programului Majestății Sale pentru confortul ei'.

Anul trecut, regina a purtat un ansamblu roz în timp ce inspecta o gardă de onoare și s-a întâlnit cu mascota Regimentului Regal al Scoției, poneiul Shetland Lance Caporal Cruachan IV.

De obicei, monarhul rămâne la Balmoral până la începutul lunii octombrie, iar ceremonia marchează oficial începutul șederii sale. Dar anul acesta, ea va participa la un eveniment privat pe peluzele din incinta castelului, scrie Daily Mail.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri