Regina Elisabeta a II-a, mesaj din inimă pentru a sărbători ziua de naștere a prințului Harry

Regina Elisabeta a împărtășit miercuri un mesaj din inimă pentru nepotul ei, ducele de Sussex, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Prințul Harry a împlinit 37 de ani.

Pe contul de Twitter al familiei regaleau fost postate patru fotografii cu prințul Harry pentru a marca ziua sa specială, inclusiv una cu soția Meghan în timpul turneului lor regal în Australia în 2018 și alta a ducelui care îi ajuta pe școlari să planteze copaci în Botswana.

„Îi dorim ducelui de Sussex azi la mulți ani!', este mesajul din dreptul fotografiilor.

Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori de când el și soția Meghan au renunțat la titlurile regale în martie 2020. A zburat pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh în aprilie și când a dezvăluit o statuie a regretatei sale mame, Diana, prințesa de Wales, la Palatul Kensington alături de fratele său, în iulie.

Ducii de Sussez vor sărbători în privat ziua de naștere a lui Harry la casa lor din Montecito alături de fiul lor de doi ani, Archie, și de fiica de trei luni, Lilibet.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1438034965585932290?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1438034965585932290%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hellomagazine.com%2Froyalty%2F20210915121629%2Fthe-queen-shares-heartfelt-message-prince-harry-birthday%2F

Harry va apărea alături de membrii familiei regale într-un nou documentar de la BBC care comemorează viața răposatului său bunic, prințul Philip.

Atât el, cât și fratele său, prințul William, au apărut într-un trailer din documentarul „Prințul Philip: familia regală își amintește'.

Clipul începe cu William spunând: „El a fost întotdeauna o prezență uriașă în spatele a tot ceea ce am făcut cu adevărat'.

Apoi Harry adaugă: „Ceea ce vedeți este ceea ce ați primit de la bunicul meu. El a fost fără scuze'.

Programul, care va fi difuzat pe 22 septembrie, prezintă toți copiii reginei și ai ducelui: prințul Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward.

De asemenea, include interviuri cu nepoții adulți ai regretatului Duke, inclusiv cu Zara Tindall , care a spus în trailer: „Nu te pregătești niciodată cu adevărat pentru a-l pierde pentru că el a fost mereu acolo'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete