Regina Elisabeta a II-a dezvăluie că este „epuizată” după o luptă „înfricoșătoare” cu Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv cu coronavirus în februarie, la doar câteva zile după ce fiul ei, Prințul Charles, a contractat virusul. Acum monarhul a dezvăluit cum s-a luptat cu nemilosul Covid-19.

Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit impactul pe care l-a avut Covid asupra ei, în timp ce le-a vorbit pacienților și personalului NHS despre pandemia „oribilă'.

Monarhul în vârstă de 95 de ani a fost testat pozitiv pentru coronavirus în februarie, dar și-a îndeplinit sarcinile izolat de Castelul Windsor. Ea a vorbit despre starea ei în timpul unui apel video cu Spitalul Regal din Londra pentru a marca deschiderea oficială a unității Queen Elizabeth.

Vorbind cu fostul pacient Asef Hussain și cu soția sa Shamina, regina a spus: „Aceasta pandemie îngrozitoare îi aduce pe oameni într-o stare de oboseală fantastică și îi epuizează, nu-i așa?'

Miercuri, ea a auzit cum unitatea cu 155 de paturi din estul Londrei a fost construită în timp record pentru a trata aproximativ 800 de pacienți.

Potrivit Mirror, o asistentă în vârstă i-a spus Maiestății Sale: „I-am ținut de mână, le-am șters lacrimile și le-am oferit mângâiere'.

Imamul Faruq Siddiqi, a explicat că familiile „au simțit un sentiment de speranță' atunci când i-a vizitat pe cei dragi.

„Deși nu am făcut minuni, sper că am putut să le aduc un fel de mângâiere prin prezența și rugăciunile mele', a spus el. Regina a spus: „Evident că a fost o experiență foarte înspăimântătoare, nu-i așa?'

„Ceea ce a înrăutățit situația a fost să fii singuri', a răspuns el.

“Exact. Deci au fost și ei singuri', a continuat monarhul.

Regina, care a avut simptome „ușoare asemănătoare unei răceli' de Covid, a suferit de probleme de mobilitate, forțând-o să anuleze o serie de angajamente publice.

Palatul Buckingham a anunțat vineri că a decis să nu participe la o slujbă anuală de Paște. Prințul Charles o va reprezenta pentru prima dată la slujba regală de Joia Mare de la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, Berks.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete