Regina Elisabeta a II-a, apariție senzațională la balconul Palatului Buckingham alături de familie

Regina Elisabeta a II-a a radiat în timp ce s-a alăturat membrilor regali astăzi pentru Jubileul său de platină.

Majestatea Sa marchează cei 70 de ani pe tron ​​cu evenimente ce vor dura patru zile, începând astăzi cu Trooping the Color. Ea le-a zâmbit oamenilor în timp ce aplauzele izbucneau din mulțimile adunate.

Reginei, în vârstă de 96 de ani, i s-au alăturat membri ai familiei regale, inclusiv prințul Charles, prințul William și Kate Middleton, pentru un zbor spectaculos al RAF. Cerul însorit s-a transformat în roșu, alb și albastru în urma unui spectacol impresionant de la Săgețile Roșii, când 71 de avioane au survolat Londra.

S-a dovedit un pic prea mult pentru Prințul Louis, care a fost văzut acoperindu-și urechile din cauza sunetului mult prea puternic. Dar micuțul și-a revenit imediat, așa cum a fost fotografiat vorbind cu Regina în timp ce stătea lângă ea, scrie The Sun.

Platinum Jubilee in EnglandSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul Andrew, Prințul Harry și Meghan au lipsit după ce Regina Elisabeta a II-a a limitat lista doar la membrii regali activi. Dar cuplului li s-au oferit locuri de top pentru a urmări evenimentul de referință după ce au sosit din SUA. Nu este clar dacă copiii Archie, de trei ani, și Lilibet, un an, care au călătorit cu părinții lor, sunt prezenți.

Meghan Markle a fost văzută la Horse Guards Parade în timp ce privea festivitățile alături de cele două fiice ale lui Zara Tindall. Kate Middleton arăta uluitor o rochie albă Alexander McQueen și cercei care au aparținut Prințesei Diana. Ea se afla într-o trăsură alături de Prințul George, Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Camilla, în timp ce mulțimea îi aplauda frenetic.

Britanicii dornici s-au adunat peste noapte în centrul Londrei într-o demonstrație extraordinară de patriotism. Au montat corturi și au campat în încercarea de a-și asigura cele mai bune locuri pentru cea mai mare petrecere regală din toate timpurile.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete