Refuzul pe care l-a primit Monica Bîrlădeanu la un concurs de frumusețe: „Cel mult, pot să i-o prezint lui…”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Monica Bîrlădeanu – actrița din serialul VLAD – a trecut și prin momente mai puțin plăcute la vârsta adolescenței. Alături de mama ei, s-au prezentat la un concurs de frumusețe, însă răspunsul pe care l-au primit le-a surprins pe amândouă. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, frumoasa vedetă și-a amintit de perioada adolescenței, când și-a dorit să participe la un alt concurs de frumusețe din Iași – orașul ei natal – după câștigase Miss Boboc în primul an de liceu.  

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

VLAD, serialul în care joacă Monica Bîrlădeanu, a ajuns la sfârșit 

Ultimul episod din serialul românesc VLAD a fost difuzat luni, 6 decembrie, pe Pro TV, după patru sezoane şi 52 de episoade. Potrivit TVMania, personajului principal, Vlad Pop (Adrian Nartea), i-a venit rândul să se răzbune.

Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat.

În final, Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete