Reese Witherspoon, din nou singură: „Nu s-a văzut niciodată divorțând”

Reese Witherspoon nu și-a imaginat niciodată că va trece printr-un alt divorț. Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit vineri că ea și soțul ei, Jim Toth, cu care s-a căsătorit în martie 2011, se despart.

Reese Witherspoon are cu Toth un fiu în vârstă de 10 ani, Tennessee și mai este mama fiicei Ava, în vârstă de 23 de ani, și a fiului Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soț Ryan Phillippe.

„Reese este evident dezamăgită și supărată. Ea nu s-a văzut niciodată divorțând din nou. Ei îl iubesc Tennessee și acesta este centrul lor de interes. Vor continua să fie părinți împreună pe cale amiabilă. Nu există nicio dramă. După ce a fost cuplată cu Jim, relația lor a evoluat rapid. Reese a fost încântată de atenția lui și era entuziasmată să se căsătorească cu el. Totuși, sunt două persoane foarte diferite. Reese este încăpățânată și concentrată. A fost foarte dificil pentru Reese să ajungă în acest punct, totuși. Amândoi au ajuns la concluzia că acest lucru era potrivit pentru ei.”, spune o sursă pentru PEOPLE.

Ea și Ryan Phillippe, acum în vârstă de 48 de ani, au început să se întâlnească discret înainte de a face împreună filmul Cruel Intentions din 1999. Ei s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 1999, iar în 2006 și-au anunțat despărțirea. Ulterior, actorul a numit despărțirea „cel mai rău moment din viața mea”, mai scrie sursa citată anterior.

În 2014, Witherspoon a declarat în emisiunea 60 Minutes de la CBS că a fost un „an greu” după despărțirea de Phillippe și că „a petrecut câțiva ani încercând să se simtă mai bine”. Ea a continuat spunând că luptele pe care le-a avut în viața personală în momentul divorțului i-au afectat și cariera.

„Nu prea poți fi foarte creativ când simți că ai creierul amestecat ca o omletă. Mă cam clătinam în ceea ce privește cariera. Nu făceam lucruri de care eram pasionată… Și era foarte clar că publicul nu răspundea la nimic din ceea ce făceam”, a spus ea la vremea respectivă.

După ce s-a despărțit de Jake Gyllenhaal, colegul ei de platou din filmul Rendition (2007), în 2009, Witherspoon l-a cunoscut pe Toth, pe atunci agent de talente, la o petrecere organizată acasă la un prieten comun.

În declarația lor recentă, Witherspoon și Toth au spus că “decizia dificilă” de a divorța a venit după “multă atenție și analiză”.

„Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună și mergem mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în acest următor capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, au spus ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete