Red Bull va prezinta Energy Shot-ul

Fără categorie

Incepand cu luna iulie, brandul numarul 1 in categoria bauturilor energizante isi extinde portofoliul cu un nou produs – Red Bull Energy Shot.

Intrarea Red Bull pe piata shot-urilor va creste baza de consumatori prin introducerea unui shot premium de catre un brand cu renume. Red Bull Energy Shot va crea noi ocazii de consum pentru Red Bull.

  • Red Bull Energy Shot este disponibil in sticlute de 60 ml care nu trebuie refrigerate, devenind astfel sursa ta rapida de energie…oriunde si oricand.
  • Red Bull Energy Shot are numai 25 de calorii si contine 80 mg de cofeina.
  • Red Bull Energy Shot este disponibil la nivel national incepand cu luna iulie 2010 in hypermarketuri, supermarketuri, cash & carry si benzinarii.

O racheta albastro-argintie, exact cand iti trebuie tie

Red Bull Energy Shot are o formula concentrata, in versiune necarbonatata a energizantului Red Bull, intr-un ambalaj premium care ofera consumatorului acelasi gust pe care si energizantul Red Bull il ofera. Shot-ul este perfect pentru momentele in care ai nevoie de un plus de energie inaintea unui antrenament, in timpul unui meeting, intr-o calatorie, la examen, la o reprezentatie sau la o plimbare cu bicicleta.

Ce sa mai spunem ca incape usor in orice buzunar, geanta sau torpedou de masina.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din