Realizatoarea tv Iuliana Tudor, implicată într-un proiect inedit

realizatoarea tv Iuliana Tudor

Zilele acestea, realizatoarea tv Iuliana Tudor a fost prezentă la Cluj, în calitate de speaker la conferința de Leadership Feminin The Woman. Tema de anul acesta a fost The Woman: Cea mai bună versiune a ta!

În fața a peste 600 de femei antreprenor și lideri din România, Iuliana Tudor a abordat un subiect care a stârnit un interes deosebit: Imperfect is perfect.

„Am petrecut o zi tare frumoasă în compania celor 600 de femei prezente la Conferința The Woman! Multe emoții și bucuria de a cunoaște oameni noi cu povești impresionante! ”, spune Iuliana Tudor.

„Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman își va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și, de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas,”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni și dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Recomandari shopping
Mai multe din Vedete-Personalitati