„Stilul de viață sănătos o face să arate perfect. Noi astea, preferatele lui Buhnici, ne pozăm doar la față”. Reacțiile fanilor după ce Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă

Loredana Groza a distribuit recent pe pagina ei de Facebook o poză cu ea, relaxându-se în pat. Npoartă un tricou, dar nu are pantaloni în partea de jos, nici lenjerie intimă. Unii fani au felicitat-o pentru apariție, alții au criticat-o.

„Offf, Iisuse! De când cu pandemia, vedetele noastre nici bani de haine nu mai au? noroc că stilul de viață sănătos o face să arate perfect și poate poza chiar și așa? noi astea, preferatele lui Buhnici ne pozăm doar la față??? (…)

Cred că ar avea mai mult succes în filme pentru adulți? (…) Bravo !! Ai înnebunit de tot. (…) Lumea critică, dar multe ar vrea să fie în locul ei bravo!! (…) Loredana Groza vă susțin. Sunt fanul dumneavoastră sunteți pentru mine printre primi artiști de muzică ușoară să rămâneti tot timpul așa și vă doresc multă sănătate și mulți ani să cântati pe scenele și spectacolele din România (…) Mama ce bine arătați doamna Loredana ! Dumnezeu sa va țină încă 100 de ani tot la fel vă ador. (…)

Ai zis că hidratarea e cheia, zi-ne și nouă ce apă bei să mă tonifiez și eu un pic. Eu bag Cola, dar parcă nu merge. (…) Într-adevăr, e bună rău de tot Loredana. Loredana Groza se ține bine la anii ei', au scris urmăritorii ei pe Facebook.

loredana-groza-sexy-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Ce le răspunde Loredana Groza celor care o critică

Loredana Groza neagă că are operații estetice. „E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci.

Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție', a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete