„Bărbații fac muncile cele mai grele!”. Reacții după declarațiile controversate făcute de George Buhnici în mediul online

George Buhnici a atras din nou atenția asupra sa cu cele mai recente declarații făcute în mediul online. Mulți dintre urmăritorii lui au comentat după ce el a declarat că „bărbații fac muncile cele mai grele'.

Într-o postare pe Twitter, George Buhnici a scris: „Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?'.

Urmăritorii lui nu au ezitat și au reacționat. Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea.

Omule ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești.

Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat?

În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo – sunt câteva dintre mesajele celor care au dezaprobat postarea lui Buhnici, notează unica.ro.

Unii dintre urmăritorii lui au fost de acord cu cele spuse de el.

Comentariul de acum al lui George Buhnici vine după ce acum câteva luni el a stârnit scandalul vergeturilor. A fost amendat cu 20.000 de lei. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a spus el, printre altele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete