Reacția Pro TV, după ce Bia Khalifa l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu încurajăm violența”

Pro TV a făcut declarații pentru ziarul Libertatea după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade la „Sunt celebri, scoate-mă de aici'. Dialogul celor doi a ajuns viral pe rețelele de socializare, mulți au condamnat atitudinea tinerei față de actorul în vârstă de 70 de ani.

Oficialii Pro TV au spus că nu încurajează violența. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' este un reality show care testează limitele celebrităților. Timp de două luni, persoane publice din România trăiesc departe de casă, în junglă, într-un mediu complet izolat, cu acces limitat la hrană, fără confortul zilnic, așa cum erau obișnuite.

Mai mult, sunt nevoite să împartă același spațiu cu alți concurenți care pot avea dificultăți de adaptare la noile condiții', a transmis Pro TV.

„În acest context, unele reacții pot fi tensionate și greu de înțeles. Show-ul TV trebuie urmărit și înțeles ca un experiment, așa cum este. În niciun caz noi, la nivel de companie, nu încurajăm violența, sub nicio formă, și credem că agresiunile verbale și fizice nu sunt justificate în nicio situație', a explicat Pro TV pentru Libertatea.

Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

Conflictul celor doi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a început de la un vas nespălat. Bia Khalifa nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. „Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul’, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. „Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum’, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade, care a reacționat: „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât’.

Bia Khalifa nu s-a oprit și a continuat cu jignirile. „Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete