Reacția neașteptată a lui Cabral în timp ce soția lui se pregătește să aducă pe lume băiețelul: „Ce treabă am eu? Eu mă duc…”

Cabral va deveni tată de băiat pentru prima oară. Se pare că pe frumoasa lui soție au luat-o contracțiile de dimineață, motiv pentru care s-au grăbit să ajungă la spital.

Cabral a postat pe Instagram un dialog plin de umor, așa cum ne-au obișnuit de-a lungului timpului. Cei doi se aflau în mașină și au declarat că merg la spital pentru că se „livrează' băiețelul.

Cabral: „Unde mergem noi acum? Spune!'
Andreea: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.'
Cabral: „Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul.', a glumit el.

Imediat ce au ajuns la spital, Cabral și-a fotografiat frumoasa soție așteptând cu bagajul făcut la intrare.

Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea. Baftă, Andreea Ibacka!', a scris Cabral pe rețelele de socializare.

CabralSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Ibacka a fost o mămică tare activă pe timpul sarcinii. Aceasta nu s-a abținut de la nimic, a filmat pentru serialul „Adela' și a petrecut momente frumoase vara aceasta alături de familie. De asemenea, weekendul trecut a mers la plimbare cu Namiko și Cabral pentru a se bucura de razele soarelui tomnatic.

„Nu-mi stă capul la diete și nici nu sunt îngrijorată în privința aceasta. Sarcina a decurs perfect până acum, până la urmă doar asta contează. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar recunosc că mai și trișez din când în când. La fel ca la prima sarcină, sunt mare fană supe și ciorbe, prefer acriturile în fața dulciurilor (să nu mă recunosc, nu alta!)', a povestit ea într-un interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete