Reacția lui Sylvester Stallone când fiicele sale ies la întâlniri: „Este atât de înfricoșător”

Pe tărâmul celebritații, Sylvester Stallone își asumă un rol mult mai mare decât orice alt personaj pe care l-a interpretat, cel de tată devotat pentru cele trei fiice dragi ale sale. Cu toate acestea, a fi copilul renumitului Rambo vine cu provocări, mai ales în materie de dragoste și întâlniri. Cu un amestec unic de dragoste și îngrijorare, Stallone poate fi o figură destul de intimidantă pentru potențialii pretendenți ai fiicelor sale.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au trecut prin multe provocări, demonstrând că dragostea poate îndura momentele dificile. Dar, ca părinți, Stallone și Flavin au creat o familie frumoasă, crescând trei fiice: Sophia, Sistine și Scarlet. Împreună, ei au navigat prin complexitatea vieții de părinte, asigurând bunăstarea fiicelor lor și susținându-le visele și aspirațiile.

Fiicele lui Sylvester Stallone, Sophia, Sistine și Scarlet, radiază de frumusețe și talent, capturând esența carismei celebrului lor tată. Fiecare, cu individualitatea ei, au intrat în lumina reflectoarelor cu grație și echilibru, punându-și în valoare pasiunile lor unice. De la flerul artistic al Sophiei, la iscusința de modeling a Sistinei și spiritul antreprenorial al lui Scarlet.

În timp ce fiecare fiică și-a urmărit interesele, ele împărtășesc o legătură de nezdruncinat. Iubirea și sprijinul pe care și-l acordă una alteia strălucește: “Nu am văzut niciodată o legătură atât de strânsă între surori. Felul în care suntem percepute de paparazzi este chiar așa cum suntem”, a spus Sistine, scrie Bright Side.

Sylvester Stallone și-a recunoscut în mod deschis rolul de tată supraprotector, manifestând un angajament puternic de a proteja bunăstarea și fericirea fiicelor sale dragi. Cu prezența sa influentă și personalitatea sa mai mare decât viața, Stallone își manifestă în mod proeminent instinctele sale de protecție, în special atunci când este vorba de experiențele amoroase ale fiicelor sale.

În interviuri și în imagini cu privire la viața lor, este clar că Stallone devine extrem de protector în ceea ce privește relațiile romantice ale fiicelor sale. Este cunoscut pentru faptul că le timorează sau își arată dezinteresul față de iubiții lor, creând un sentiment de precauție și curiozitate.

Sophia, fiica cea mare, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit că tatăl ei „devine Rambo în toată regula” atunci când se întâlnesc cu potențialii lor parteneri. Iar Sistine, sora mai mică, și-a exprimat aceleași sentimente, recunoscând provocările.

„Să ieșim la întâlniri când avem tatăl pe care îl avem este dificil”, a completat ea, mai scrie sursa citată anterior.

În timp ce comportamentul supraprotector al lui Stallone nu este întotdeauna plăcut pentru fiicele sale, acesta a dus și la momente de ilaritate.

„Prima dată când un băiat a venit să îi cunoască pe părinții mei, la plecare a vrut să mă sărute, dar s-a uitat la balcon și a spus: ‘Oh, Doamne! Ce este asta?` Și era tatăl meu care stătea pe balconul de la etajul al doilea, cu lumina din spate, așa că se vedea doar o siluetă” își amintește Sistine.

De asemenea, continuă ea, “este atât de teatral în cele mai inutile moduri. Acest copil a sărit în mașină, a plecat pe alee, nu l-am mai văzut niciodată”.

sylvester-stalloneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Este ca și cum ar avea un bodyguard dur în preajma celor trei fete, doar că este tatăl lor. Prin urmare, când a fost întrebată despre viața lor amoroasă, Sophia a afirmat: “Ei bine, suntem singure, așa că…”. Stallone însuși a intervenit, adăugând o notă de umor jucăuș, spunând: “Sper că se vor dovedi a fi celibatare. Lucrez la asta. Să stea acasă pentru totdeauna”.

Comportamentul său intimidant îi poate face chiar și pe cei mai încrezători indivizi să se retragă, ceea ce duce la lipsa unor întâlniri ulterioare. „Este foarte dificil”, a spus Sistine. „Este destul de intimidant pentru majoritatea și, de cele mai multe ori, când vin să se întâlnească cu părinții, nu se întorc neapărat, pur și simplu pentru că este atât de înfricoșător.”

În timp ce unii ar putea percepe acest lucru ca pe o supraprotecție, aceasta provine din dragostea și grija neclintită a lui Stallone pentru fericirea și siguranța fiicelor sale. Ca orice părinte, el își dorește tot ce este mai bun pentru ele și acordă prioritate bunăstării lor emoționale mai presus de orice. Într-adevăr, glumele lor ingenioase și râsetele împărtășite dezvăluie legătura lor puternică și capacitatea de a îmbrățișa partea amuzantă a prezenței afectuoase, dar impunătoare, a tatălui lor.

Protectivitatea adânc înrădăcinată a lui Stallone poate proveni din experiențele sale personale și din încercările sale în ochii publicului. Acest angajament de nezdruncinat poate fi influențat și de impactul profund al pierderii premature a copilului său, care, fără îndoială, a modelat perspectiva lui Stallone și i-a sporit simțul responsabilității față de ceilalți copii ai săi.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete