Reacția lui Ștefan Bănică, după ce s-a spus că Radu și Violeta vor juca în „Liceenii”: „O să răspund concret”

Ștefan Bănică neagă că Radu și Violeta vor juca în „Liceenii', după declarațiile făcute de Irina Margareta Nistor. Și Andreea Marin a spus că fiica ei nu va apărea în film.

Andreea Marin a fost prima care a anunțat că Violeta nu va juca în filmul „Liceenii', apoi Ștefan Bănică a ținut să precizeze și el același lucru. Artistul spune că doar Radu este actor, iar fiica lui are alte preocupări la vârsta ei.

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei Liceenilor' și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. 

Era bine dacă mă suna și dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria Liceenilor', dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări.

Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe', a scris Ștefan Bănică Jr. pe facebook.

Radu-Stefan-Banica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Liceenii', din nou pe ecrane

O parte din distribuția filmului a fost reprezentată de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin și Tudor Petruț. Acum aceștia vor preda ștafeta tinerilor pentru a filma o nouă serie a filmului, iar surpriza majoră este reprezentată de numele acestora. Astfel, Irina Margareta Nistor a dezvăluit cine vor fi vedetele care le vor lua locul Oanei Sârbu și lui Ștefan Bănică Jr.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos', a spus Irina Margareta Nistor vineri, 21 octombrie 2022, la Radio România București FM, potrivit a1.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete