Reacția lui Mario Fresh când Alexia Eram a prins buchetul miresei: „Suntem prea tineri”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi sunt împreună de șase ani, deși în vara anului trecut se zvonea că s-au despărțit.

Alexia Eram și Mario Fresh au avut numeroase proiecte anul trecut, motiv pentru care fiecare dintre ei participau la evenimente singuri. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi și-au spus „Adio', însă dragostea lor pare să se fi consolidat și mai mult.

Recent, cei doi au participat la o nuntă, iar cea care a prins buchetul a fost chiar fiica Andreei Esca. În acel moment, cântărețul a fugit stârnind amuzamentul celor din jur.

În urmă cu ceva timp, frumoasa șatenă în vârstă de 21 de ani a mărturisit că se gândește să-și întemeieze o familie alături de Mario Fresh. De asemenea, cântărețul i-a oferit un inel iubitei sale, dar acesta este unul „de promisiune'.

„Acest inel mi l-a dat iubitul meu acum doi ani. Inelul de promisiune! Nu știu când urmează celălalt, cred că suntem prea tineri să vorbim despre chestia asta, avem 20 de ani. Suntem de șase ani împreună, dar cred că mai e timp. Toate se întâmplă la timpul lor', a povestit fiica Andreei Esca, potrivit Spynews.

Mario Fresh, însă, nu este de aceeași părere. Cântărețul vrea să le urmeze exemplu părinților săi care s-au căsătorit de tineri. De asemenea, vrea un bebeluș cât mai curând.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit, a declarat Mario Fresh.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete