Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că s-a separat de Corina Caciuc: „Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce s-a speculat că s-a separat de Corina Caciuc. Antrenorul urmează să fie tată pentru a patra oară.

Laurențiu Reghecampf, fostul soț al Anamariei Prodan, a luat decizia de a se întoarce în Arabia Saudită, unde va prelua rolul de antrenor al echipei de fotbal Al-Tai. Odată cu această decizie, au apărut și zvonuri conform cărora Reghecampf s-ar fi separat de iubita sa, Corina Caciuc, și ar fi plecat singur să își onoreze contractul, în timp ce aceasta ar fi rămas în România.

Pentru a clarifica situația, Reghecampf a dorit să ofere câteva lămuriri. Antrenorul a declarat că iubita sa și fiul lor, Liam, l-au însoțit în Arabia Saudită și că nu au existat probleme legate de vize, așa cum s-a speculat inițial. Reghecampf a subliniat că nu este nimic adevărat din ceea ce s-a spus și că Corina Caciuc a putut călători împreună cu el fără nicio dificultate.

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât. Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!', a declarat Laurentiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Decizia lui Reghecampf de a se întoarce în Arabia Saudită pentru a antrena echipa Al-Tai demonstrează pasiunea și dedicarea sa față de fotbal. Cu experiența sa bogată în domeniu, antrenorul este pregătit să se implice în acest nou proiect și să contribuie la dezvoltarea echipei. În același timp, prezența iubitei sale și a fiului lor în Arabia Saudită arată că familia este o prioritate pentru Reghecampf. Cei trei vor avea oportunitatea de a petrece timp împreună și de a-și construi o viață într-un nou mediu.

botez-fiu-Laurentiu-Reghecampf-si-Corina-Caciuc-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, trece printr-o perioadă cu emoții mari. Fostul antrenor al echipei din Bănie a luat recent decizia de a pleca să antreneze o echipă din Arabia Saudită, ceea ce a adus o schimbare majoră în viața sa profesională.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el’, au spus surse apropiate din anturajul familiei, potrivit Click!.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete