Reacția lui Dan Negru după ce a semnat contractul cu Kanal D. Când o să apară pe post: „Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni”

Kanal D își îmbogățește echipa cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. După plecarea de la Antena 1, prezentatorul face primele declarații.

Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!', a spus Dan Negru.

dan-negru-a-plecat-de-la-antena-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cariera lui Dan Negru în televiziune

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum “Guess My Age”, “Beat The Blondes”, “Who Wants to Be a Millionair”, “Ciao Darwin”, “Star Factory”, Deal or No Deal', Minute to Win It', Money Drop', Lets Make a Deal”. A fost supranumit Regele audiențelor' datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova.

A fost inclus în Top Host European Broadcast' datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență. Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

Mesajul lui Dan Negru pe Facebook, după plecarea de la Antena 1

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei🤗 Le mulțumesc! Porecla “regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei.

Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă ! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna “să țintim luna ” “Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!” Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…', a scris prezentatorul pe Facebook ieri, 25 ianuarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete