Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă: „Noi nu o ținem din banii noștri”

Cornel Palade a făcut primele declarații, după ce fiica lui a fost dată afară din casă de apropiați. Ada nu mai locuiește în România de câțiva ani.

Ada Palade este artistă și a decis să se mute în Anglia, acolo unde a vrut să înceapă o viață nouă. Fiica lui Cornel Palade a mărturisit recent că a fost dată afară din casă de către prietenii ei. Se descurcă greu cu banii, însă face tot ce poate să învețe și să fie printre cei mai buni studenți de la facultartea din Anglia.

Cornel Palade și-a susținut necondiționat fiica, însă situația financiară nu l-a ajutat să îi ofere acesteia prea mulți bani, astfel că Ada a fost nevoită să se descurce singură.

„Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează.

Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală.

„Nu ne permitem să îi dăm bani'

E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani.

Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!’, a declarat Cornel Palade pentru EGO.ro.

Ada-Palade-si-Cornel-Palade-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete