Reacția lui Archie când și-a văzut sora mai mică. Sunt adorabili!

Meghan Markle și Prințul Harry

A fost o săptămână încărcată de schimbări pentru Meghan Markle și prințul Harry. Lilibeth Diana s-a născut la 4 iunie și deja sunt acasă în Montecito, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de doi ani.

Din fericire, se pare că cei mici se vor înțelege minunat. Potrivit Us Weekly, Archie și-a intrat deja în rolul de frate mai mare.

„S-au întors deja acasă, în Montecito, împreună cu fetița lor. Archie își adoră deja sora mai mică și îi dă multe sărutări. El a ținut-o cu ajutorul părinților săi', a spus o sursă anonimă pentru publicația mai sus amintită.

Insiderul a mai adăugat că Archie este „un copil atât de amabil și iubitor și nu există probleme de gelozie', așa că totul este mai mult decât bine pentru proaspeții părinți.

De asemenea, o sursă a povestit pentru People că Meghan și Harry i-au vorbit lui Archie despre bebeluș dinainte să se nască pentru a-l obișnui cu ideea de frate mai mare.

„L-au pregătit pe Archie vorbind mult despre copil. Totuși, este prea micuț pentru a înțelege. El se află la vârsta descoperirilor și acum începe să aibă și propriile preferințe. Îi plac activitățile preșcolare și în aer liber. Va avea o vară distractivă. Meghan și Harry își iau, de asemenea, timp liber pentru a se concentra asupra familiei lor', a povestit sursa.

Archie, care a împlinit 2 ani luna trecută, se afla în centrul anunțului despre bebelușul prințului Harry și Meghan la începutul acestui an.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să anunțe că așteaptă al doilea copil', a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru People de Ziua Îndrăgostiților.

Archie a apărut, de asemenea, într-o imagine alb-negru din ședința foto a cuplului atunci când au anunțat marea veste. El era ținut în brațele lui Meghan cu fața apăsată în pieptul lui Harry.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete