Reacția Lilianei Ștefan după separarea de Dan Bittman. Artistul s-a mutat cu iubita lui

Recent, solistul trupei Holograf, Dan Bittman (57 de ani), s-a mutat cu actuala lui iubită, solista Monica Odagiu (23 de ani).

După separarea de partenera lui de viață, textiera Liliana Ștefan, artistul a locuit cu chirie, în Pipera, aproape de vechea sa locuință, pentru a nu fi departe de cei trei copii ai lor, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Potrivit mai multor informații obținute de curând de publicația online Impact.ro, Liliana ar fi știut că partenerul ei de viață îi era infidel, însă a sperat că relația lor va depăși incidentul.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbizul, iar vorbele umblă. Însă și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii.

(…)

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca [Dan] (…) să se îndrăgostească de o altă femeie.

Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă.

O femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru Impact.ro, citează Wowbiz.

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Liliana Ștefan?

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni.

Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva? Așa am fost eu.

Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, declara, în anul 2018, Liliana Ștefan, pentru Libertatea.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Elena Lasconi pleacă din Pro TV după 25 de ani de carieră în trust. Jurnalista vrea să intre în politică

Ioana Ginghină iubește din nou, dar nu vrea să ofere detalii despre relația sa. Care este motivul?

Actrița Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, a dezvăluit care este talismanul ei norocos: „Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete