Reacția fanilor după ce Marian Drăgulescu a fost eliminat de la „Survivor România” 2022. „Au complotat să câștige Elena. Nu e corect”

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la „Survivor România 2022' în ediția din 23 mai. Mulți dintre fanii lui l-au felicitat pe Facebook pentru felul în care s-a comportat pe parcursul competiției, dar și când și-a luat la revedere de la adversari.

Opt au început săptămâna, șapte au luptat luni seară într-un joc extrem de greu în care nu a mai fost loc de nicio prietenie sau veche alianță. Fiecare concurent a înțeles importanța acestei etape din competiție și a dat totul pe traseu. S-a simțit în fiecare pas făcut și în fiecare aruncare ratată că pentru eroii rămași în show, miza este la cele mai înalte cote.

Jocul de luni seară i-a adus în ultima rundă pe Elena și Blaze, iar victoria i-a aparținut concurentei care a făcut parte din tribul Faimoșilor și apoi al Vulturilor. Aceasta a demonstrat că este extrem de puternică și a reușit să se mai salveze pentru încă o zi. La Consiliul de Eliminare, votul colectiv l-a adus pe Marian Drăgulescu față în față cu Ionuț Popa, concurentul nominalizat de Elena.

În urmă cu doar o zi sărbătoarea victoria în prima etapă a Confruntărilor Individuale, însă aseară, Daniel Pavel i-a dat vestea: Marian Drăgulescu este concurentul pentru care a avut loc ultimul joc și Consiliu. Înainte de a pleca, acesta a declarat: „Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și oportunități se vor deschide. E o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, nu aș fi știut ce aș fi pierdut…'.

marian-dragulescu-eliminat-de-la-survivor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fanii au reacționat pe Facebook după plecarea lui. „Jos cu Elena! Au complotat să câștige Elena. Nu e corect (…)

Felicitări Marian pentru tot parcursul tău la Survaivor! Un exemplul de urmat. Campionul rămâne tot campion. (…)

Cinste lui Marian, un titan al gimnasticii si un om de mare caracter! Un discurs frumos, demn. Ma inclin! (…)

Un om de toată isprava! Răbdarea, vorbitul frumos și la locul lui, toleranta….toate astea fac din Marian Dragulescu un Survivor! Bravo Marian!(…)

Daca era votat nu pleca,se pare ca Ionut cel mai mare campion al tuturor timpurilor este mai votat!!!Asa este in Romania ,cel ce nu face nimic este mai apreciat. (…)

! Un caracter de nota 10. A fost preferatul nostru', sunt câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete