Reacția Andreei Bălan după ce a fost jignită și criticată în mediul online: „În 99-2000, dacă mă atingeați, nu vă spălați o săptămână”

Andreea Bălan s-a bucurat de un succes nebun, încă de când s-a lansat pe piața muzicală românească cu trupa „Andre'. De-a lungul anilor, ea a reușit să țină pasul cu vremurile și a continuat să cânte și să susțină concerte, spre deosebire de fosta ei colegă, Andreea Antonescu, despre care nu se mai știu prea mult lucruri.

Recent, Andreea Bălan a acordat un interviu în care a menționat că este o susținătoare a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Ei bine, după această declarație, în mediul online a apărut un val de critici și reacţii dure, iar o mulțime de oameni au condamnat-o pentru atitudinea sa deschisă şi pro comunitatea LGBT.

„Peste 400 de comentarii în care sunt jignită şi terfelită pentru că susţin dreptul la iubire, acceptare şi tolerantă de orice fel. Dacă am fi mai deschişi la minte, dacă am călători şi am citi mai mult, am vedea că noi, aici în România, nu suntem buricul pământului şi că argumentele religioase nu stau în picioare. Fiecare are o singură viaţă în care este liber să facă şi să iubească pe cine doreşte şi nimeni nu este în măsură să judece şi să critice – asta înseamnă tolerantă şi bunătate mai ales! Nu-i problemă dragilor, cu cât veţi da cu pietre în mine, cu atât voi fi mai vocală ca mentalitatea voastră îngustă să se schimbe. Ambiţia mea e mare, d-aia am rezistat 20 de ani în muzică! Hai, să dea cu piatră cel care se simte fără de păcat!' a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook după ce numeroase persoane i-au transmis mesaje în care i-au vorbit urât şi au jignit-o.

Reacția Andreei Bălan după ce a fost jignită și criticată în mediul online

În plus, Andreea Bălan a completat că mulţi dintre cei care o critică acum sunt cei care, în urmă cu câţiva ani, era fanii ei și aveau albumele sale acasă. Acum, când tehnologia le permite să intre uşor în contact cu artiştii, fanii preferă să îi critice și să-i jignească pe artiști, în loc să-și exprime admirația față de ei.

„Voi ăștia care mă jigniți, nu uitați că în 99-2000, dacă mă atingeați, nu vă spălați o săptămână. Acum aveți acces la noi, cântăreții la un click distanță, și vă permiteți să jigniți fără pic de decență. Dar nu uitați că toți ați avut o casetă cu mine la un moment dat!', a adau Andreea Bălan printr-un comentariu pe pagina sa de facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Bălan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bălan, momente emoționante alături de bunica ei de 84 de ani: „Mamaie, să ai viață lungă!'

Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu'

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Andreea Balan are o siluetă de invidiat, dar nu ține diete stricte! E surprinzător ce mănâncă: „La filmări, mănânc non-stop toate bunătățile'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete